WEB DESIGN

O prezență online creativă și competitivă va ajuta compania să iasă în evidență și să se diferențieze de concurență. Un website sau shop online poate prezenta eficient și într-un timp foarte scurt toate detaliile despre companie, dar și beneficiile și caracteristicile produselor sau serviciilor oferite de aceasta. Cu cât site-ul este mai inventiv, mai practic și mai intuitiv, cu atât potențialilor clienți le va fi mai ușor să găsească informația necesară pe pagina web, acestu lucru ducând la o conversie rapidă.

Indiferent de natura afacerii, ne vom asigura ca aspectul site-ului să păstreze mereu elementele de branding și paleta de culori potrivite, dar să și structureze bine conținutul, ca să obținem echilibrul între un website sau webshop practic, dar în același timp original.

Vă putem oferi:

Consultanță

Presupune alegerea unui nume de domeniu potrivit industriei, dar și personalității brandului și găsirea unei soluții adecvate de găzduire website.

Creare website în WordPress

Presupune realizarea efectivă a unui website responsiv, optimizat pentru desktop, mobil și tabletă, pornind de la o temă WordPress, confiurabilă după nevoile afacerii. Ne vom ocupa de structurarea informației și a conținutului și de realizarea interfeței grafice, respectând liniile grafice ale brandului.

Întreținere website

Presupune efectuarea unor schimbări sau modificări necesare la website (poze, texte, efecte).

Creare magazin online

Presupune personalizarea magazinului online și configurarea produselor după categorii, opțiuni, filtre și atribute, dar și vizualizarea, procesarea și confirmarea comenzilor primite și administrarea facturilor.

Mentenanță magazin online

Presupune actualizarea magazinului online cu informațiile necesare: produse, fotografii, texte și orice altceva este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!​​