FOTOGRAFIE

 Fotografiile bine realizate dau o notă de profesionalism și cresc credibilitatea în fața clienților, iar pentru a produce fotografii deosebite suntem mereu atenți la încadrare, la modul de iluminare, la contrast și asocierea obiectelor, dar și la procesarea digitală a imainilor.

Vă putem oferi:

Fotografie de produs

Presupune fotografierea unui produs într-un cadru curat și neaglomerat, cu luminile adecvate și dintr-un unghi cât mai avantajos, astfel încât fotografia finală să pună produsul în cea mai bună ipostază. Serviciul presupune și post-procesarea fotografiilor pentru a corecta luminozitatea, contrastul și orice alte imperfecțiuni apărute.

Fotografie culinară

Presupune fotografierea produselor alimenatre și a rețetelor într-un mod cât mai atractiv, astfel încât să transmită prospețime, savoare și poftă, să te facă să simți miresmele preparatelor și să îți dorești să le deguști imediat.

Fotografie de eveniment

Presupune fotografierea creativă a momentelor cheie ale unui eveniment, în așa fel încât să documenteze întâmplările, emoțiile, atmosfera și dinamica evenimentului. Tipuri de evenimente pe care le fotografiem: petreceri corporate, conferințe, workshop-uri, lansări de produse, concerte, evenimente sportive.

Fotografie de portret

Presupune surprinderea celor mai interesante expresii ale chipului uman, folosind un unghi de fotografiere adecvat și lumini poziționate în așa fel încât să evidențeze trăsăturile definitorii.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!​​