ASISTENȚĂ IT

Odată cu evoluția tehnologică, sistemele informatice au devenit indispensabile în majoritatea domeniilor de activitate, fiind necesare pentru desfășurarea activității zilnice a unei afaceri. Pentru a asigura rularea optimă, reducerea costurilor și a riscurilor de defecține, computerele au nevoie de întreținere, mentenantă și service IT.

Vă putem oferi:

Service sistem

Implică curățarea de praf și înlocuirea pastei termo-conductoare pentru a prelungi durata de viață a calculatorului, dar și cable management pentru a eficientiza accesul la componentele principale și a îmbunătăți aspectul calculatorului.

Diagnoză sistem și testare

Implică identificarea posibilelor componente problemă și testarea lor.

Instalare sisteme de operare și actualizări

Implică instalarea sau reinstalarea sistemului de operare, configurarea și optimizarea lui pentru a asigura funcționalitate optimă.

Instalare drivere și echipamente periferice

Implică instalarea driverelor și a aplicațiilor aferente componentelor și a perifericelor conectate.

Optimizare sisteme

Instalare aplicații, optimizarea regiștrilor, defragmentarea HDD și optimizarea programelor.

Depanare software

Presupune scanarea erorilor software și remedierea acestora.

Verificare și înlocuire componente hardware

Presupune remedierea problemelor hardware apărute prin schimbarea componentei defecte sau doar înlocuirea acesteia în caz de upgrade.

Asamblare și configurare sistem

Reprezintă întreg procesul, de la asamblarea componentelor în unitate până la instalarea sistemului de operare și a driverelor și aplicațiilor componentelor și a perifericelor. Nu include instalarea programelor utilizate de către client.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!​​